Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Inghetata de ciocolata:
Topim ciocolata la foc mic impreuna cu frisca lichida. Cand a ajuns la punctul de fierbere dam deoparte si omogenizam. dam la rece pentru cca 1 ora, cand compozitia s-a racit foarte bine. Mixam branza mascarpone, apoi incorporam usor compozitia cu ciocolata. Dam vasul la congelator pentru cca 1 ora.
Inghetata de lapte:
Intr-un vas amestecam cele 2 tipuri de lapte cu frisca lichida. Dam vasul la congelator pentru cca 2 ore.
Foile de pandispan le decupam dupa marimea tavii in care vom asambla tortul. Tava o tapetam cu folie alimentara. Punem primul blat de cacao, compozitia de lapte semi-congelata, blatul de vanilie, apoi inghetata de ciocolata, de asemenea, semi-congelata. Acoperim cu cel de-al 2-lea blat de cacao, invelim totul in folie si dam la congelator pana la congelarea completa.
Inainte de servire se lasa putin la temperatura camerei, apoi se portioneaza.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult